>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Дель Боске: "Італійці провели відмінний турнір"

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске на прес-конференції в Києві поділився враженнями від перемоги своєї команди на чемпіонаті Європи-2012.

Дель Боске: "Італійці провели відмінний турнір"
Фото: EPA/UPG

"Усі час від часу програють. Італійці провели відмінний турнір, з травмою Мотти для них у фіналі все закінчилося зле, але грала збірна Італії добре, навіть незважаючи на втрату футболіста. Це був важкий матч, але наші гравці контролювали його перебіг.

Після першого гола італійці добре проявили себе, але ми продовжували тиск на суперників, що й принесло успіх іспанському футболу. Після цієї перемоги ми дивимося в майбутнє і будемо намагатися кваліфікуватися на чемпіонат світу.

Італія - футбольна країна, суперники знають, як грати, але ми у своїй збірній зробили те, чого не було раніше. Раніше в нас було не так багато гравців, але тепер наші футболісти цікавлять представників багатьох зарубіжних клубів. Як ми домоглися рахунку 4:00? У фінальному матчі ми хотіли забити принаймні один гол, але поразки в багатьох суперників трапляються і з таким результатом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram