>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Фердинанд розкритикував Ходжсона

Захисник "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердинанд, якого головний тренер збірної Англії Рой Ходжсон не вніс у заявку на Євро-2012, розкритикував тактику національної команди.

Фердинанд розкритикував Ходжсона
Фото: EPA/UPG

"Якщо береш молодь на турнір такого рівня, потрібно давати їм шанс, щоб перевірити, чого вони варті. Мені імпонує Окслейд-Чемберлен, я хотів частіше бачити його на полі, але в підсумку він спостерігав за грою як глядач. В аналогічну ситуацію потрапив Тео Волкотт на чемпіонаті світу-2006.

Джонс - один з найбільш адаптивних гравців Англії, але де він

був? Коли потрібно забрати м'яч у центрі поля, пробігти з ним 40 метрів і змусити суперника притиснутися до воріт, Філ незамінний.

Замість цього ми грали обережно, на полі з'явився Хендерсон. Я не критикую Джордана, але він гравець іншого плану, ніж Джонс. Ми грали дуже консервативно. Така заміна показує, що ми зацікавлені грати на контратаках і боїмося суперника.

Я хотів би бачити, як наша команда ставить умови супернику. Хотів би бачити, як Окслейд-Чемберлен, Волкотт і Адам Джонсон створюють проблеми супернику в обороні, а не думаю передусім про захист своїх воріт. Я хочу, щоб Денні Велбек частіше отримував м'яч, як він це робить у "Манчестер Юнайтед", - зазначив Фердинанд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram