>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Газпром" хоче вислати Аршавіна з Росії

Капітана збірної Росії з футболу Андрія Аршавіна слід вислати з країни, заявив заступник голови правління ВАТ "Газпром" Валерій Голубєв у рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму-2012.

"Газпром" хоче вислати Аршавіна з Росії
Фото: EPA/UPG

Так, на думку Голубєва, спортсмена необхідно покарати за його коментарі після матчу Росія - Греція на Чемпіонаті Європи з футболу і за загальний підсумок виступу команди на турнірі. "Вислати його з Росії, депортувати. Хіба може громадянин так ставитися до честі своєї країни?" - переказує слова Голубєва кореспондент РБК.

Росія заробила 10,5 млн на програному Євро

Раніше в бесіді з уболівальниками Аршавін сказав, що очікування фанатів - це їхні власні проблеми: "Те, що ми не виправдали ваших очікувань, це не наші проблеми. Це ваші проблеми. Коли буду в Думі, тоді й відзвітую перед вами. Ми програли, бо не забили, а греки забили. Від цих розмов результат однаково не зміниться".

Нагадаємо, "Газпром" є основним спонсором пітерського футбольного клубу "Зеніт", у який віддали в оренду А. Аршавіна з лондонського "Арсеналу".

Після провалу Росії на чемпіонаті Європи "каноніри" остаточно розчарувалися у своєму футболісті й мають намір виставити його на трансфер. За різними джерелами, новим місцем роботи Аршавіна можуть бути турецькі клуби або ж катарський "Аль-Садд". Не виключено, що придбати собі гравця з іменем захоче й керівництво "Анжі".

Зазначимо, що, згідно зі ст. 61 Конституції Російської Федерації, громадянина країни не можна вислати за межі РФ або передати іншій державі. Проте "вислати" Аршавіна із "Зеніту" керівництву "Газпрому" до снаги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram