>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Рейнгольд: "Краще програти так, як Україна, ніж так, як Росія"

Ветеран московського "Спартака" Валерій Рейнгольд прокоментував поразку збірної України з рахунком 0:1 від збірної Англії в матчі Євро-2012, порівнявши її з невдачею збірної Росії в грі проти греків.

Рейнгольд: "Краще програти так, як Україна, ніж так, як Росія"
Валерий Рейнгольд
Фото: газетаспорт.рф

"За матч проти команди Англії збірна Україна заслуговує тільки на найвищі оцінки. Так, українці програли, але при цьому вони боролися до самого кінця і, можна сказати, "з шкіри пнулися", аби домогтися потрібного результату.

Проблема українських футболістів у тому, що їм не вистачає майстерності, щоб перемагати такі команди, як Англія. З іншого боку, англійці нічим не здивували. Вони залишаються вірними британському стилю гри з великою кількістю боротьби, верхових подач у штрафний і так далі. Просто футболісти збірної Англії на рівень вищі за своїх українських колег і діють більш компактно та мобільно в обороні й організації атак.

При цьому українці мали багато можливостей і повинні були забивати, але не забили. У кожнім разі можу сказати, що якби збірна Росії показала в грі з Грецією такий характер, як українці, то вона була б у чвертьфіналі. Річ у тому, що бувають різні поразки. Можна програти, як Україна Англії, і опісля тобі будуть аплодувати вболівальники, причому заслужено. А можна, як Росія Греції, тоді залишається тільки гіркота і смуток від виступу".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram