>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Італія - ​​Ірландія. Напередодні

Понеділок, Познань, стадіон Міський, 21:45, арбітр Джунейт Чакир (Туреччина).

Пряма трансляція на Першому Національному і ТК "Футбол".

Італія - ​​Ірландія. Напередодні
Игроки сборной Ирландии во время тренировки
Фото: EPA/UPG

В Італії найбільше бояться повторення 2004 року, коли команда під керівництвом нинішнього наставника ірландців Джованні Трапатоні в останньому турі обіграла Болгарію, проте Швеція і Данія завершили матч із потрібним рахунком - й італійці виявилися третіми в таблиці, набравши по п'ять очок з обома скандинавами.

У кожнім разі Італії потрібно сьогодні перемагати. З Іспанією та Хорватією команда Чезаре Пранделлі вела в рахунку, проте обидва рази домоглася лише нічиєї. Звичайно, у перших турах Ірландія показала, що вона слабша за колишніх суперників Скуадри Адзурри, проте наступати на граблі можна, незважаючи на силу противника.

Італійська преса повідомляє про готовність Пранделлі відмовитися від схеми з трьома захисниками. На останньому тренуванні напередодні матчу команда награвала варіант із такою лінією оборони: Абате, Бонуччі, К'єлліні, Бальдзаретті, Де Россі перебрався в середину поля, а Мотта - на позицію під форвардами. Фактично Пранделлі повернувся до схеми, яку використовувала команда під час відбірного турніру. Тож яким буде варіант сьогодні - важко припустити.

Барцальї начебто за крок від повернення в лави, багато хто навіть очікує його появи сьогодні (мовляв, для цього і схема змінюється), але наразі точно сказати не можна. А ось Балотеллі, найімовірніше, не зіграє. Його проблеми з коліном вирішено, однак Пранделлі, за рекомендацією лікарів, має намір поберегти його.

Джованні Трапатоні перед матчем нічого не приховував. Він повідомив, що проти Італії зіграє основний склад команди. Порівняно з поєдинком проти Іспанії буде одна зміна, Дойл повернеться у старт замість Кокса. Хіба що капітанська пов'язка перейде на руку Дам'єна Даффа, для якого цей матч стане сотим у футболці національної команди.

Італія (орієнтовний склад): Буффон - Абате, Барцальї, К'єлліні, Бальдзаретті - Пірло, Де Россі, Маркізіо - Мотта - Кассано, Ді Натале

Ірландія (орієнтовний склад): Гівен - О'Ші, Данн, Сент-Леджер, Ворд - Дафф, Ендрюс, Вілан, Макгіді - Кін, Дойл

Дискваліфіковані: немає

Травмовані: немає

Під питанням: Балотеллі, Барцальї (Італія)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram