>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Йоахім Льов: "Тепер нам потрібно розгризти камінь"

Тренер збірної Німеччини Йоахім Льов після перемоги над збірною Данії відзначив зростання команди і порівняв із каменем збірну Греції, з якою німці зіграють у чвертьфіналі.

Йоахім Льов: "Тепер нам потрібно розгризти камінь"
Фото: sovsport.ru

- Матч, як і очікувалося, вийшов важким. У першому таймі ми мали шанси створити непоганий зачин, ми проґавили 3-4 хороші моменти, - подає слова Льова офіційний сайт УЄФА. Потім після "стандарту" данці відігралися. Після цього стало важче. У другому таймі ми контролювали гру, намагалися тримати м'яч і загалом грали зріло. Три або чотири роки тому ми не виграли б такого матчу. Але приблизно із 60-ї хвилини наші "технарі", які можуть контролювати м'яч, зробили все необхідне.

Данці грають дуже спокійно - вони діють так, наче не збираються перемагати, відсиджуються позаду, а потім жалять на контратаках. Крім того, у них непогано поставлена гра в пас. Мені не здалося, що вони хочуть перемогти, мені здалося, що вони хотіли тримати рівний рахунок і шукали свій шанс на "стандартах".

Я розумів, що ми можемо пропустити, але водночас був упевнений, що ми заб'ємо другий м'яч. Сьогодні був перший вирішальний матч у турнірі, і ми зробили все можливе, вийшовши з групи з дев'ятьма очками. Спрацювали відмінно, хоча нам з певністю є куди рости. В обороні та півзахисті ми дали суперникові забагато простору. Нам треба було пресингувати набагато сильніше і не дозволяти данцям уповільнювати гру. Греція гратиме в такому самому стилі, тому ми повинні грати щільніше.

Я ніколи не грав проти греків, і тепер час прийшов. Ніхто не припускав, що вони вийдуть із групи, адже Росія була такою сильною. Я думаю, що греки на турнірі мали 3-4 моменти, і вони забили три голи. Це майстри ефективного футболу. Вони класно грають позаду, добрі в єдиноборствах. Це буде схоже на спробу розгризти камінь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram