>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Італія - ​​Хорватія. Напередодні

Четвер, Познань, Міський стадіон, 19:00, арбітр Говард Вебб (Англія).

Пряма трансляція на Першому Національному та ТК "Футбол".

Італія - ​​Хорватія. Напередодні
Фото: 2012.sport.ua

Збірна Італії не поступилася іспанцям, отже, план на гру Чезаре Пранделлі і схема з трьома захисниками спрацювали. Напевно, перед іншим найважливішим поєдинком у групі наставник нічого особливо не змінюватиме.

На прес-конференції Пранделлі сказав, що він має тільки один сумнів щодо стартового складу. Багато хто називає це вибором між Балотеллі і автором єдиного гола іспанцям Ді Натале. Усі інші гравці відіграли дуже непогано, це стосується і Де Россі в центрі оборони, і Джаккеріні на лівому боці, і Мотти замість улюбленця тренера Монтоліво в середині поля.

Збірна Хорватії в першому турі здобула важливу перемогу над Ірландією, і тепер матч проти Італії стає головним для неї на груповому турнірі. Тому Славену Білічу потрібно серйозно подумати над складом.

Вважається, що проти ірландців він поставив атакувальний варіант, адже капітан команди Срна зазвичай діє в півзахисті. Не виключений варіант його повернення на звичне місце. Правда, з іншого боку, пара Чорлука - Шильденфельд показала себе добре і Біліч заледве чи хоче розбивати її.

Італія (орієнтовний склад): Буффон - Бонуччі, Де Россі, К'єлліні - Маджо, Пірло, Мотта, Маркізіо, Джаккеріні - Кассано, Ді Натале

Хорватія (орієнтовний склад): Плетікоса - Віда, Чорлука, Шильденфельд, Стринич - Срна, Вукоєвич, Модрич, Перишич - Манджукич, Єлавич

Дискваліфіковані: немає

Травмовані: Барцальї (Італія)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram