>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Данія - Португалія: Напередодні

Середа, Львів, стадіон "Арена Львів", 19:00, арбітр Крейг Томсон (Шотландія).

Пряма трансляція на Першому Національному і ТК "Футбол".

Данія - Португалія: Напередодні
Фото: EPA/UPG

Збірна Данії зуміла здобути перемогу в поєдинку першого туру проти Нідерландів і тепер має відмінні шанси на вихід у наступний раунд. До того ж Португалія останнім часом аж ніяк не найстрашніший суперник для команди Мортена Ольсена.

Заледве чи наставник данців складає якісь нові особливі плани на поєдинок проти Португалії. Якщо зміни у складі команди та в плані на гру будуть, то вкрай незначні. А найімовірніше, склад данців не зазнає змін зовсім.

Паулу Бенту й собі повинен усерйоз подумати про склад своєї команди. Португалія мала деякі проблеми у створенні моментів у матчі проти Німеччини, невдало повівся на вістрі атаки Поштіга. Утім, Бенту має не дуже великий вибір, за спиною основних гравців серйозних дублерів практично немає. Тож і тут зміни будуть хіба що мінімальними.

Данія (орієнтовний склад): Андерсен - Якобсен, К'яер, Аггер, С. Поульсен - Зімлінг, Квіст - Роммедаль, Еріксен, Крон-Делі - Бендтнер

Португалія (орієнтовний склад): Руй Патрисіу - Жоау Перейра, Пепе, Бруну Алвеш, Фабіу Коентрау - Мігел Велозу, Жоау Моутіньо, Рауль Мейрелеш - Нані, Поштіга, Роналду

Дискваліфіковані: немає

Травмовані: немає

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram