>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Нідерланди - Німеччина: Напередодні

Середа, Харків, стадіон "Металіст", 21:45, арбітр Йонас Ерікссон (Швеція).

Пряма трансляція на ТРК "Україна" і ТК "Футбол".

Нідерланди - Німеччина: Напередодні
Фото: EPA/UPG

Принциповіших за цих суперників у європейському футболі знайти важко. Тим паче, їхній нинішній матч має просто величезне значення. Наприклад, Нідерланди в разі втрати очок матимуть мінімальні шанси вийти в наступний раунд.

У першому матчі вони не змогли забити у ворота Данії, та й узагалі якість ударів могла б бути кращою. Тому сьогодні на вістрі атаки команди Берта ван Марвейка очікують Хунтелаара. Можливо, ван Персі також залишиться у складі, але зіграє трохи глибше на фланзі. Найкращий бомбардир чемпіонату Англії і найкращий бомбардир чемпіонату Німеччини на полі одночасно - це буде сильний хід. На нього ван Марвейкові ще потрібно зважитися.

Відновився після травми Матейсен, і в голландців, напевно, тепер зіграє основна пара Хейтінга - Матейсен. Влаар проти Данії був непоганий, але ж ця зв'язка грає разом не один рік. На лівому фланзі оборони далі гратиме юний Вілемс.

Німеччина таки вирвала перемогу минулого туру, проте заледве чи гра команди не залишила запитань для Йоахіма Льова. Навпаки, ще кілька днів після гри з Португалією з'являлися повідомлення, що декотрі провідні гравці можуть опинитися поза складом, наприклад, Швайнштайґер або Гомес. Утім, існує велика ймовірність, що Льов не поміняє жодного гравця.

Нідерланди (орієнтовний склад): Стекеленбург - ван дер Віль, Хейтінга, Матейсен, Вілемс - ван Боммель, де Йонґ, Снайдер - Роббен, ван Персі, Афеллай

Німеччина (орієнтовний склад): Нойєр - Боатенг, Хуммельс, Бадштубер, Лам - Хедіра, Кроос - Мюллер, Езіл, Подольський - Гомес

Травмовані: немає

Дискваліфіковані: немає

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram