>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Франція - Англія: Напередодні

Понеділок, Донецьк, стадіон "Донбас Арена", 19:00, арбітр Нікола Ріццолі (Італія).

Пряма трансляція на Першому Національному і ТК "Футбол".

Франція - Англія: Напередодні
Фото: sport.oboz.ua

Лоран Блан ніколи не говорив цього, але в цій ситуації він, напевно, основним вважає той склад, який грав проти Естонії в останньому контрольному матчі напередодні турніру.

Основний центральний хавбек Янн М'Віла пропустить принаймні перший матч своєї команди на турнірі через отриману в одній з контрольних ігор травму. Його у складі замінить Алу Діарра. Праворуч в обороні очікувано зіграє Дебюші, ліворуч варіант з Евра переважає Кліші.

Найбільш спірним моментом узагалі була позиція третього атакувального хавбека поруч із Насрі та Рібері. Напевно, Блан зробить ставку на досвід, обравши Флорана Малуда з-поміж великої кількості інших кандидатів.

Для збірної Англії зараз будь-який склад не стане дивним. Рой Ходжсон працює з командою лише три тижні, англійці під його керівництвом зіграли лише двічі, та ще й купа гравців відпала напередодні турніру через різні пошкодження.

Напевно, можна чекати в старті на Харта, Коула, Паркера, Джеррарда, Мілнера і Янга, інші п'ять позицій залишаються загадкою. Навіть Террі не гарантував собі місця в складі. Рой Ходжсон перед турніром розраховував на дві пари центрбеків: Кехілл-Террі - основна, Ягелка-Лескотт - запасна. Але чи ризикне він посадити в запас Террі після травми Кехілла?

Цікаво, хто зіграє на вістрі атаки - Керролл чи Велбек. Янг на позиції відтягнутого форварда хоч і не сильно вразив, але обидва м'ячі команда забивала не без його участі, тож зв'язку Керролл-Велбек складно очікувати.

Франція (орієнтовний склад): Льоріс - Дебюші, Рамі, Мексес, Евра - Діарра, Кабай - Рібері, Насрі, Малуда - Бензема

Англія (орієнтовний склад): Харт - Джонсон, Террі, Лескотт, Коул - Мілнер, Паркер, Джеррард, Даунінг - Янг - Керролл

Дискваліфіковані: Руні (Англія)

Травмовані: М'Віла (Франція).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram