>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шумахер готовий стати сьомим переможцем Гран-прі цього сезону

У Монако Міхаель Шумахер показав кращий час у кваліфікації і перед початком канадського вікенду в німця запитали про шанси на перемогу в Монреалі, тим паче, що раніше він дуже успішно виступав на цій трасі...

Шумахер готовий стати сьомим переможцем Гран-прі цього сезону
Фото: EPA/UPG

Міхаель Шумахер: "Я оптимістично очікую гонку. Якщо оцінювати весь період після мого повернення, то зараз ми найближчі до досягнення гарного результату.

Сьомий переможець Гран-прі? Мені подобається цифра 7, та й канадська траса підходить нашій машині. У Монако ми довели свою конкурентоспроможність, і якщо тут усе складеться подібно, ми можемо домогтися доброго результату.

Після гонки в Малайзії команда домоглася серйозного прогресу, ми зрозуміли, як працює нова машина, і досягли стабільно високих результатів, а цього року все залежить від розуміння машини і стабільності.

Ще один ключовий чинник - погода, адже ви шукаєте ефективні налаштування в суботу, а якщо в неділю погода змінюється, ви вже нічого не можете змінити. Потрібно бути провісником, щоб точно підібрати оптимальні значення. Згадайте Гран-прі Китаю - зміна температури на п'ять градусів переламала ситуацію нам на користь, хоча до цього здавалося, що для нас вікенд буде складним.

Чи з'явиться такий шанс у Канаді? Гарне питання, але наразі на нього немає відповіді".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram