>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Платіні: "Колліна дасть рекомендації арбітрам, як діяти в разі проявів расизму"

Президент УЄФА Мішель Платіні розповів про боротьбу з корупцією у європейському футболі, а також про підготовку арбітрів до Євро-2012.

Платіні: "Колліна дасть рекомендації арбітрам, як діяти в разі проявів расизму"
Фото: EPA/UPG

"Ми вже чимало говорили про різні труднощі, але в п'ятницю ми говоритимемо про футболістів, тренерів і суддів. Нарешті, почнеться те, чого стільки очікували.

Корупція у футболі? Ми намагаємося боротися із цим і будемо робити все, щоб люди, причетні до цього, більше ніколи не виходили на поле і взагалі не мали стосунку до футболу.

Так, проблема расизму існує, але це стосується не лише Польщі й України - подивіться на будь-який європейський чемпіонат, расизм є і в Америці. Це проблема суспільства, а не лише футболу, і до неї схильний увесь світ. Судді отримають рекомендації від П'єрлуїджі Колліни, як діяти в разі проявів расизму щодо гравців. Але все ж не забуваймо про те, що футбол - це, перш за все, свято, а не тільки проблеми.

Ціни на квитки? Багато вболівальників могли купити їх, скажімо, за 30 євро, а це не так уже й багато. Особливо якщо порівнювати з цінами на готелі, які злетіли перед чемпіонатом", - заявив Платіні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram