>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Рамос закликав українських уболівальників бути уважними до дітей

Іспанський футболіст записав відеозвернення напередодні Євро-2012.

Рамос закликав українських уболівальників бути уважними до дітей
Фото: radikal.ru

Відомий іспанський футболіст Серхіо Рамос, який співпрацює з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), напередодні Євро-2012 в Україні надіслав відеозвернення, в якому закликав українських уболівальників бути уважнішими до своїх дітей.

"Я герой для мільйонів уболівальників. Але тільки ти можеш стати героєм для своєї дитини. Проведіть більше часу разом, грайте у футбол. Вітаю, Україно", - сказав Серхіо Рамос у своєму зверненні до українських уболівальників.

Зі свого боку, ЮНІСЕФ в Україні напередодні Євро-2012 наголошує на важливості кроків, які потрібні, щоб створити турботливе та безпечне середовище для дітей.

"Приблизно 60 тисяч дітей в Україні вважають такими, що опинилися в складних життєвих обставинах. Середньостатистичний батько в Україні проводить із дитиною лише чотири хвилини на добу. Тільки третина батьків допомагають своїм дітям виконувати домашні завдання. 10% батьків дбають про дитину, коли вона хворіє. Активне залучення, участь і турбота батька під час вагітності, народження і виховання дитини є визначальною передумовою для нормального емоційного і соціального розвитку", - зазначає ЮНІСЕФ.

"ЮНІСЕФ закликає кожного батька і кожного чоловіка, який незабаром ним стане, проводити більше часу зі своїми дітьми, гратися з ними і стати частиною їхнього життя. Життєвий успіх вашої дитини залежить від того часу, любові й тепла, яке ви їй віддаєте. Саме ви визначаєте майбутнє своєї дитини", - заявила Юкіє Мокуо, голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні.

Зазначимо, Серхіо Рамос підтримує ЮНІСЕФ і різні проекти для дітей з 2007 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram