>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Блохін: "Австрія була свіжішою"

Наставник збірної України пояснив гостьову поразку від австрійців.

Блохін: "Австрія була свіжішою"
Фото: isport.ua

Нагадаємо, зустріч в Інсбруку завершилася з рахунком 3:2 на користь господарів поля. У складі переможців голами відзначилися Златко Юнузович (3-тя хвилина) і двічі Марко Арнаутович (62, 90). У нашій команді дубль оформив Олег Гусєв (56, 65).

"У першому таймі ми пропустили необов'язковий гол, але при цьому мали відчутну територіальну перевагу і в обороні діяли непогано. До перерви, крім реалізованого штрафного, суперники нічого біля наших воріт не створили, - цитує Блохіна офіційний сайт УЄФА. - Однак потім, коли ми "просіли", почалися проблеми: не встигали підстраховувати, повертатися назад. Австрія має дуже добру збірну. Слід зважити, що вона, на відміну від України, спеціально готувалася до цього матчу, її гравці підійшли до нього свіжими. Це особливо впадало у вічі наприкінці поєдинку".

До початку чемпіонату Європи команда Олега Блохіна проведе ще одну контрольну гру - 5 червня в Інгольштадті проти Туреччини. У стартовому матчі Євро-2012 - 11 червня в Києві - українцям доведеться зустрітися зі Швецією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram