ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінниці від ножового поранення загинув боєць Нацгвардії

Загиблий раніше неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення ООС.

У Вінниці від ножового поранення загинув боєць Нацгвардії
Архивное фото
Фото: Piter.tv

У Вінниці в результаті ножового поранення загинув військовослужбовець Національної гвардії.

Про це повідомляють на сайті поліції Вінницької області.

Зазначають, що 24 травня в реанімаційне відділення лікарні з проникаючим пораненням черевної порожнини госпіталізували 28-річного жителя Вінниці, військовослужбовця військової частини №3008. Під час надання медичної допомоги в лікарні чоловік помер.

"Він був виявлений на вулиці близько другої ночі і доставлений в реанімацію. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановлюють і допитують осіб, з якими спілкувався напередодні загиблий. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин передбачено до 10 років позбавлення волі.

У військовій частині уточнили, що загиблий - старший солдат Андрій Карась. Він проходив службу у військовій частині з 2016 року на посаді водія. "Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. За час проходження військової служби нацгвардієць зарекомендував себе позитивно", - йдеться в повідомленні.

Фото: facebook.com/40polkNGU

Нагадаємо, в ніч на 22 травня в селі Новоселиця Житомирської області чоловік з рушниці застрелив сімох людей, серед них - колишніх учасників Операції об'єднаних сил, військовослужбовців Нацгвардії і волонтерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram