ГоловнаСуспільствоПодії

Баканов заявив, що іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію в Одеській області

"СБУ успішно протидіє таким спробам і буде робити це і далі".

Баканов заявив, що іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію в Одеській області
Фото: ssu.gov.ua

Глава Служби безпеки України Іван Баканов заявив, що іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію в Одеській області.

Про це він повідомив під час робочого візиту в Одеську область, йдеться на сайті СБУ.

"Одеська область - найбільший за територією регіон України. Багатонаціональний, з великою протяжністю кордонів, потужним морськими торговими портами і серйозним економічним потенціалом. І ми чудово знаємо, як іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію в Одеській області. Але їм це не вдасться. СБУ успішно протидіє таким спробам і буде робити це і далі", - заявив Баканов.

Він додав, що особливості регіону покладають на співробітників СБУ додаткову відповідальність за збереження миру і безпеки.

"Не варто забувати окремі події, які відбувалися в Одесі, починаючи з 2014 року. Тому наша контррозвідка повинна бути тут на найвищому рівні", - зазначив Баканов.

Серед ключових пріоритетів Служби він визначив протидію будь-яким проявам сепаратизму, захист національної державності, боротьбу з тероризмом, диверсіями і кіберзагрозами.

Нагадаємо, в квітні Служба безпеки України в Одесі затримала жителя Донецької області, який воював в батальйоні "Шум" на стороні "ДНР".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram