ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові заарештували двох чоловіків за жорстоке побиття 17-річного хлопця

Фігуранти гучної справи проведуть 60 днів під вартою.

Орджонікідзевський райсуд Харкова в понеділок заарештував двох чоловіків за підозрою в жорстокому побитті, тортурах і зґвалтуванні 17-річного хлопця, скоєних 5 травня.

Про це повідомила місцева поліція.

32-річний Дмитро Белевцов і 38-річний Володимир Казбан, яких затримали 9 травня, за рішенням суду, перебуватимуть у Харківському СІЗО №27. Вони не матимуть права вийти під заставу.

Фото: Богдан Затула/KHARKIV Today

Фото: Богдан Затула/KHARKIV Today

Постраждалого В'ячеслава знайшли побитим на зупинці громадського транспорту в селищі Рогань. У лікарні, куди доправили непритомного підлітка, у хлопця констатували перелом чотирьох ребер, носа, гематоми по всьому тілу, внутрішню кровотечу в органах черевної порожнини, в гайморових пазухах і потиличній частині голови.

За якийсь час поліція розшукала підозрюваних. Затриманим вручили підозри за статтями 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), 127 (катування), 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та 152 (зґвалтування) КК України.

За словами матері постраждалого, над її сином жорстоко познущалися через дівчину. На початку травня між молодими людьми, які раніше зустрічалися, сталася сварка, під час якої дійшло до рукоприкладства. У результаті дівчина поскаржилася своєму новому 32-річному хлопцю, а її подруга (яку потерпілий нібито вдарив) - батькові.

Фото: 057.ua

На суді один з нападників, Казбан, частково визнав свою провину. Він сказав, що захищав доньку. Інший - Дмитро Белевцов - звинуватив потерпілого. Сказав, що вони заступилися за дівчинку, яку переслідував підліток. "Він дітей ображає, дівчаток, і скільки разів таке було! Це вже було неодноразово! У товариша дочка, вона боялася його", - цитує підозрюваного місцеве видання KHARKIV Today.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram