ГоловнаСуспільствоЖиття

Кілька киян влаштували конфлікт з поліцією через закриття спортмайданчика в Гідропарку

У відділення доставили двох осіб.

Кілька киян влаштували конфлікт з поліцією через закриття спортмайданчика в Гідропарку
Фото: скриншот видео

У київському Гідропарку стався конфлікт між спортсменами, які там тренуються, і поліцією. У результаті правоохоронці затримали двох осіб.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Правова оцінка інциденту буде надана після того, як громадяни пред'являть будь-яке посвідчення, яке засвідчує їхню особу... Громадян запросили у Дніпровське управління поліції. Оцінку надаватимуть після їх пояснення", - розповів представник поліції в коментарі.

Під час суперечки з правоохоронцями громадяни заявляли про порушення своїх конституційних прав, зокрема права на свободу пересування.

Повідомляють також, що поліцейські перекрили Венеціанський міст у Гідропарку, через який можна дістатися до спортмайданчика просто неба.

Фото: Скриншот відео

Нагадаємо, в Києві, як і по всій країні, введено жорсткі обмеження через карантин. У місті заборонено перебувати в громадських місцях без одягненого респіратора або захисної маски. За порушення правил карантину передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

Мер столиці Віталій Кличко оприлюднив карту захворювання на коронавірус по районах. Найбільшу кількість випадків COVID-19 зафіксували в Печерському районі.

Раніше у Львові виписали перший штраф за прогулянку в парку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram