ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Володимир Кличко закликав киян дотримуватися карантину

"Я знаю, що мер Києва сьогодні робить все для того, щоб місто не було охоплене вірусом. Допоможіть йому".

Володимир Кличко закликав киян дотримуватися карантину
Владимир Кличко
Фото: klitschko-brothers.com

Колишній чемпіон світу із боксу у суперважкій вазі Володимир Кличко записав відеозвернення до українців.

Ролик опублікував у фейсбуці його брат, мер Києва Віталій Кличко.

"Друзі, у нинішній кризі і випробуванні, через яке проходить практично весь світ, є головний і простий принцип - якщо ти вдома, тоді ти захищений. Відлітаючи ще до сплеску пандемії, я сьогодні перебуваю за межами України і на жаль змушений залишитися тут. Але подумки я з вами, на батьківщині", - сказав Володимир.

Він підкреслив, що ситуація з поширенням коронавірусу сьогодні складна у всьому світі, а особливо в США.

"Вірус поширюється і вирує з величезною прогресією. Вжито строгих обмежувальних заходів. Багато хворих і, на жаль, багато померлих. Їх кількість зростає щодня. Навіть тут (в США, - ред.) Не вистачає елементарного - масок, засобів дезінфеції ... у Нью-Йорку, наприклад, сьогодні розгорнули польовий госпіталь в Центральному парку", - зазначив Володимир Кличко.

"Я не хочу, щоб Україну біда торкнулася в такому масштабі. І перше що нам потрібно дотримуватися - це запобіжні заходи і обмеження. Я знаю, що мер Києва сьогодні робить все для того, щоб місто не було охоплене вірусом. Допоможіть йому захистити вас, захистити місто. І повірте, коли вам кажуть: "залишіться вдома", це означає - "залишіться вдома і захистіть себе", інакше масштаби ситуації будуть катастрофічними", - підкреслив він.

Нагадаємо, раніше мери декількох італійських міст записали відеозвернення, в яких емоційно розкритикували жителів за недотримання карантину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram