ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики з мінометів обстріляли позиції ЗСУ під Луганським

З української сторони втрат немає.

Бойовики з мінометів обстріляли позиції ЗСУ під Луганським
Фото: Олена Максименко

Від початку доби збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, серед іншого застосовуючи заборонене мінськими угодами озброєння.

Внаслідок ворожих обстрілів утрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано.

Про це пресцентр Об'єднаних сил інформує у вечірньому зведенні.

Згідно з повідомленням, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник двічі обстріляв опорні пункти Об'єднаних сил поблизу Березового (із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів), також зробив два обстріли по захисниках Старогнатівки (зі стрілецької зброї), одного разу відкривав вогонь неподалік Тарамчука (з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів), Авдіївки (з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів).

Водночас, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції військовослужбовців ОС біля Луганського (7 мін з мінометів калібру 82 мм) і Гладосового (зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї).

"Наші захисники негайно реагували на ворожі збройні провокації. Українські військовослужбовці відкривали прицільний вогонь по позиціях противника", - зазначили в пресцентрі ООС.

Також повідомляється, що випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, 28 березня збройні формування Російської Федерації 15 разів відкривали вогонь на Донбасі. Двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram