ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

"Сидіть, курва, вдома!" - нардеп від "Слуги народу" про дотримання карантину

Дискусії про доцільність жорстких обмежувальних заходів під час епідемії Наталуха визнав недоречними.

"Сидіть, курва, вдома!" - нардеп від "Слуги народу" про дотримання карантину
Фото: скрин видео

Народний депутат від "Слуги народу", голова парламентського комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха емоційно відповів прихильниками ліберального карантину.

В ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" Наталуха заявив, що дискусії про доцільність жорстких обмежувальних заходів під час епідемії коронавірусу недоречні.

"Чи можемо ми уявити собі, що українці якийсь особливий біологічний вид, у якого вроджений імунітет від коронавірусу? І що з якихось причин у нас не повториться сценарій Великобританії, Італії чи Іспанії? Мені важко уявити. Постійно чую один і той самий аргумент від прихильників ліберального карантину: "Навіть під час війни хтось повинен робити патрони". Постійно повторюють як мантру.

Хочу сказати, що, за таким сценарієм, наші воїни - це медики. Медики просять нас про дві речі: забезпечте нас масками, ліками, персональним захистом і заробітною платою, а друге, вибачте, - "Сидіть, курва, вдома!" Сидіть вдома і нікуди не виходьте. А ми замість цього починаємо філософствувати про те, кому можна виходити, кому не можна", - сказав Наталуха.

27 березня МОЗ вперше оприлюднило вікову розбивку хворих з COVID-19. Виявилося, що найбільше на COVID-19 хворіють люди віком від 30 до 49 років.

Як повідомлялося, мери кількох італійських міст записали відеозвернення, в яких емоційно розкритикували жителів за недотримання карантину. "Я звертаюся до всіх вас - куди ви, б...ь, всі ходите?" - сказав мер міста Гуальдо-Тадіно Массіміліано Прешутті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram