ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі в четвер, втрат немає

Об'єднані сили і надалі відкриватимуть вогонь на факти порушень режиму тиші з боку противника.

Бойовики чотири рази відкривали вогонь на Донбасі в четвер, втрат немає
Фото: Олена Максименко

З початку доби російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики випустили 51 міну калібрів 120 і 82 мм по позиціях ЗСУ біля Павлополя. Захисників Талаківки обстріляли з гранатометів різних систем, а захисників Славного - з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів. Черговими вогневими засобами підрозділи Об'єднаних сил дали противнику жорстку відповідь.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції ЗСУ неподалік Луганського з міномета калібру 82 мм, використавши три міни. Зазначається, що військовослужбовці вжили необхідних заходів для припинення збройних провокацій противника.

"Об'єднані сили і надалі відкриватимуть вогонь на факти порушень режиму перемир'я з боку противника. Ворог зазнаватиме втрат за свої злочинні і небезпечні дії", - наголосили у штабі.

Сьогодні, 26 березня, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Також повідомляється, що на сьогодні випадків захворювань на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі окупаційні війська відкривали вогонь 9 разів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram