ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кличко повідомив про 40 випадків COVID-19 в Києві

Вранці підтвердилися ще 6 нових випадків захворювання.

Кличко повідомив про 40 випадків COVID-19 в Києві
Фото: Макс Левин

У Києві станом на 26 березня виявлено 40 випадків захворювання на коронавірусну хворобу. Про це на брифінгу повідомив мер Віталій Кличко.

"У столиці за минулий вечір і сьогоднішній ранок кількість осіб, які захворіли на коронавірус, збільшилася до 40. Сьогодні ми отримали від Київського міського лабораторного центру МОЗ України ще 6 підтверджених випадків", - повідомив Кличко.

Захворіли жінка 35-років і 5 чоловіків у віці від 28 до 70 років. 4 пацієнтів ізольовані в Олександрівській лікарні, 1 перебуває вдома на самоізоляції, а 70-річний військовий госпіталізований у військовий госпіталь.

"Сьогодні експрес-тестами і лабораторними аналізами протестовані 1447 киян. Київський міський лабораторний центр перевіряє ще більше ніж 30 осіб", - повідомив мер.

Кличко закликав правоохоронців контролювати законність процедур у приватних клініках, оскільки в деяких роблять експрес-тести і не передають результати позитивних діагнозів державним органам.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я станом на 10 ранку 26 березня повідомили про 34 випадки захворювання COVID-19 в столиці. Усього в Україні захворіли 156 осіб, 5 померли, 1 видужав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram