ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі окупаційні війська відкривали вогонь 9 разів

Втрат серед ЗСУ немає.

За добу на Донбасі окупаційні війська відкривали вогонь 9 разів
Фото: facebook.com/pressjfo.news

За 25 березня збройні формування Росії 9 разів відкривали вогонь проти ЗСУ на Донбасі. Противник застосовував заборонене Мінськими домовленостями озброєння, повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Двічі вогонь відкривали поряд з Авдіївкою - з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Водяного стріляли з мінометів калібру 82 мм - 5 мін, також застосовували гранатомети різних систем.

У районі Красногорівки стріляли з ручного протитанкового гранатомета, неподалік Пісків - з міномет калібру 82 мм і автоматичного станкового гранатомета.

Двічі стріляли поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм - 5 мін, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі Горіхового випустили 3 міни з міномета калібру 120 мм, поряд з Кримським - 20 мін з міномета калібру 120 мм.

"На активність ворога військові Об'єднаних сил відповідали прицільним вогнем з вогневих засобів. 25 березня втрат серед військових Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було", - додали в Міноборони.

Від початку 26 березня російські окупаційні війська обстріляли позиції ЗСУ з мінометів калібру 82 мм неподалік Павлополя. Було випущено 15 мін, втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, за 24 березня російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців ЗСУ не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram