ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

В Україні офіційно зареєстрували 84 випадки COVID-19

За добу хворобу виявили в 11 нових пацієнтів.

В Україні офіційно зареєстрували 84 випадки COVID-19
Фото: EPA/UPG

В Україні офіційно зареєстрували 84 випадки захворювання COVID-19. Такі дані на 10:00 24 березня оприлюднило МОЗ на офіційному каналі в Telegram.

"За даними Центру громадського здоров'я, в Україні 84 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 3 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вчора мер Києва Віталій Кличко повідомив про 4 нові випадки виявлення коронавірусної хвороби. Два пацієнти повернулися з інших країн, ще двоє контактували з тими, у кого раніше було виявлено коронавірус.

Окрім того, про другий випадок захворювання повідомили в Тернопільській області і про перший - у 

Мукачеві. Перший тест у жінки із Закарпатської області показав COVID-19, проте повторний тест робитимуть в іншій лабораторії. До того, як виявили хворобу, жінка двічі відвідувала церкву.

У світі кількість хворих на коронавірус перевищила 380 000, найбільше людей інфікувалися в Китаї - 81 552 особи. На другому місці за захворюваністю - Італія, де було зафіксовано понад 63 000 випадків хвороби. На третьому місці - США, де захворіли більш ніж 43 000.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram