ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

В Україні перевіряють ще шість підозр на коронавірус

Усіх пацієнтів ізольовано.

В Україні перевіряють ще шість підозр на коронавірус
Фото: Центр громадського здоров’я України

В Україні перевіряють ще шість підозр на коронавірус. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає "Укрінформ".

"Зараз в Україні досліджують шість підозр на коронавірусну інфекцію. Ці люди теж ізольовані. Деякі зразки біологічного матеріалу містяться в референс-лабораторії Центру громадського здоров'я, деякі будуть туди доставлені сьогодні", - повідомив він.

Стан першого пацієнта з коронавірусом, який перебуває в Чернівцях, стабільний. У нього немає ніяких ознак розвитку пневмонії і температури. Його дружина перебуває у військовому госпіталі, проте вона здорова. Жінка була на домашньому карантині, але через протести місцевих жителів її довелося відвезти в лікарню.

Нагадаємо, в Чернівцях мешканці під'їзду багатоквартирного будинку в мікрорайоні Гравітон, в якому проживає сім'я чоловіка, в якого підтвердили коронавірус, влаштували протест, вимагаючи ізолювати дружину хворого від інших мешканців. Протестувальники заявили: якщо дружину хворого не ізолюють до 06:00 4 березня, то вони перекриють дорогу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram