ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС одного українського військового поранено, ще один отримав бойове ураження

Також учора, підірвавшись на вибуховому пристрої, загинув український захисник.

У зоні ООС одного українського військового поранено, ще один отримав бойове ураження
Фото: Макс Левин

У зоні бойових дій на Донбасі 26 лютого противник 10 разів порушував режим припинення вогню. Один український військовий загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої, один був поранений, ще один отримав бойове поранення.

Противник застосовував заборонене Мінськими домовленостями озброєння, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

Два обстріли відбулися біля Мар'їнки - з міномета калібру 120 мм випущено 11 мін, ще 12 пострілів здійснили зі станкового протитанкового гранатомета.

"Три біля Павлополя і один неподалік Авдіївки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У районі Оріхового окупаційні війська випустили чотири міни з міномета калібру 120 мм, зі станкового протитанкового гранатомета здійснили 25 пострілів.

За межами розведення в районі Золотого-4 стріляли з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Неподалік Новотошківського - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу Луганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

Нагадаємо, 26 лютого на вибуховому пристрої підірвався і загинув Дмитро Гринь, 1992 року народження. Він проходив контрактну службу із січня 2019 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram