ГоловнаСуспільствоЖиття

У "Київтеплоенерго" підтвердили, що мешканка столиці отримала платіжку за тепло на 53 тис. гривень

Її квартира - єдина в будинку "без взятого на комерційний облік приладу обліку теплоенергії".

У "Київтеплоенерго" підтвердили, що мешканка столиці отримала платіжку за тепло на 53 тис. гривень
Фото: depositphotos/LCalek

У Києві мешканка багатоповерхівки на Лівому березі отримала платіжку на суму 52 932,18 грн за опалення 4-х кімнатної квартири площею 127,3 кв.м.

Інформацію про це підтвердили в "Київтеплоенерго".

"На жаль, повинні підтвердити, що ця інформація не фейкова і мешканка будинку за адресою: вул. Є. Сверстюка, 52-В дійсно отримала платіжку за опалення 4-кімнатної квартири з опалювальною площею 127,3 кв.м в січні 52 932,18 грн", - йдеться в повідомленні на сторінці КП в фейсбуці.

Фото: facebook.com/kyivteploenergo

На підприємстві відзначили що це не помилка і не технічний збій. Як пояснили в "Київтеплоенерго", таку платіжку киянка отримала, оскільки її квартира - єдина в будинку "без взятого на комерційний облік приладу обліку теплоенергії".

"Жителі квартир з лічильниками опалення оплачують тільки спожите тепло за показаннями своїх лічильників і опалення місць загального користування. А різниця, що утворюється між показаннями загальнобудинкового лічильника і сумарними показами всіх індивідуальних, нараховується жителям без індивідуального лічильника", - нагадали в КП.

У "Київтеплоенерго" підкреслили, що з "точки зору закону нарахування за тепло правильне", але через соціальне значення послуги пообіцяли переглянути розрахунок і показники споживання.

Нагадаємо, раніше нардеп від "Слуги народу" Брагар запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб оплатити комуналку

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram