ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області противник зробив спробу прориву через лінію зіткнення

Отримавши відсіч від українських захисників, вони кинули на полі бою убитого російського найманця.

У Луганській області противник зробив спробу прориву через лінію зіткнення
Фото: Олена Максименко

Уночі 22 лютого диверсійно-розвідувальна група озброєних формувань Росії зробила невдалу спробу прориву через лінію зіткнення в зоні бойових дій на Донбасі. Про це повідомили на сторінці штабу ООС в Facebook.

Противник під прикриттям вогню зі стрілецької зброї намагався вийти на позиції українських захисників біля Новотошківського у Луганській області.

"Підрозділи Об'єднаних сил своєчасно виявили ворога і вогневими методами відбили атаку. В результаті зіткнення ДРГ противника зазнала втрат і відступила. При цьому ворог залишив на полі бою тіло загиблого російського найманця", - додали в штабі.

Нагадаємо, близько 5 ранку 18 лютого і протягом наступних п'яти годин окупанти обстрілювали кілька населених пунктів у Луганській області. Вони зробили 56 пострілів з танка і випустили понад 200 мін із заборонених Мінськими домовленостями мінометів. Під час цієї атаки один український військовослужбовець загинув, троє поранені і двоє контужені.

Поруч з Новотошківським окупанти вчинили 56 пострілів по наших позиціях з танкового озброєння. В районі бойового зіткнення штурмові дії вели диверсійно-розвідувальні групи противника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram