ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція відпустила 23 затриманих за безлади в Нових Санжарах

Одного учасника протесту затримали на 72 години.

Поліція відпустила 23 затриманих за безлади в Нових Санжарах
Фото: okhtyrkamr.gov.ua

Правоохоронці відпустили 23 із 24 затриманих учасників протесту в Нових Санжарах, куди 20 лютого привезли на обсервацію евакуйованих з Китаю українців і громадян інших країн. Про це пишуть "Українські новини".

За даними спікера Головного управління Нацполіції в Полтавській області Юрія Сулаєва, особи затриманих встановлені, їх допитали.

Одного з них затримали на 72 години, за цей час вирішиться питання про повідомлення йому підозри і обрання запобіжного заходу.

П'ятьох з дев'яти постраждалих правоохоронців госпіталізовано, решта отримали медичну допомогу, але госпіталізації не потребували. Співробітники поліції отримали різні травми, зокрема поранення голови і носа.

Потерпілий з-поміж мітингувальників від лікування в лікарні відмовився.

Нагадаємо, в селищі Нові Санжари Полтавської області поліція затримала 24 осіб, які протестували через прибуття на обсервацію евакуйованих з Китаю українців та іноземних громадян.

Під час сутичок під час протесту по медичну допомогу звернулися 9 поліцейських і одна цивільна особа.

З ночі 20 лютого місцеві жителі протестували через розміщення в медичному центрі Національної гвардії. Після 18:00 правоохоронці очистили дорогу до санаторію від мітингувальників, однак вони не припинили перешкоджати їм. Після цього сутички продовжилися, автобуси з евакуйованими закидали камінням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram