ГоловнаСуспільствоПодії

У поїзді "Київ - Бердянськ" на жінку впала полиця з пасажиром

Постраждала готує документи для подавання позову до суду.

У поїзді "Київ - Бердянськ" на жінку впала полиця з пасажиром
Фото: rayonka.com

У поїзді "Київ - Бердянськ" на жінку впала верхня полиця, на якій перебував інший пасажир.

Про це повідомляє місцевий сайт "Районка".

"13 лютого 60-річна мешканка Пологів їхала в поїзді "Київ - Бердянськ". Через 20 хвилин після відправлення на неї впала верхня полиця, на якій перебував молодий чоловік. Удар припав на спину. На найближчій станції жінці викликали "швидку", знеболили, і цим самим поїздом вона приїхала в Пологи", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у постраждалої діагностували перелом грудного відділу хребта та гематоми. Її чекає тривале лікування - не можна ходити і сидіти. Наразі жінка готує документи для подавання позову до суду.

Нагадаємо, в грудні 2018 року в поїзді "Київ - Рахів" жінка отримала серйозні травми і вже перенесла операцію. Про інцидент повідомила у фейсбуці донька постраждалої. За даними жінки, інцидент стався через обвалення верхньої полиці з пасажиром, в результаті чого постраждалій роздробило таз. В "Укрзалізниці" не підтвердили падіння полиці на пасажирку. Тодішній міністр інфраструктури Володимир Омелян пізніше вибачився перед постраждалою і пояснив, що розслідування інциденту триває.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram