ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Українські військові не постраждали.

За добу бойовики вісім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Олена Максименко

За минулу добу російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Супротивник обстріляв наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів", - ідеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив шість обстрілів: поряд з населеним пунктом Гнутове - зі станкового протитанкового гранатомета - 12 пострілів, а також вів вогонь з великокаліберного кулемета; два рази неподалік Павлополя - з міномета калібру 82 мм - 7 мін, ручного протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета; поблизу Пісків - з автоматичних станкових гранатометів; у районі Водяного - зі станкового протитанкового гранатомета - 8 пострілів і великокаліберного кулемета; поряд з Березовим - зі станкового протитанкового гранатомета - 8 пострілів.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляв захисників Оріхового, випустивши по позиціях 3 міни з міномета калібру 120 мм, 4 міни з міномета калібру 82 мм, а також вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета.

З початку поточної доби окупаційні війська вогневої активності не проявляли.

Нагадаємо, впродовж дня понеділка бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram