ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі автомобіліст, утікаючи від поліції, збив трьох пішоходів

Один помер, двоє в тяжкому стані.

У Дніпрі водій Audi, намагаючись утекти від правоохоронців, збив на переході трьох осіб. Один перехожий загинув, двоє отримали тяжкі травми, повідомили на сторінці патрульної поліції Дніпропетровської області у Facebook.

Патрульні звернули увагу на цю машину, коли її пасажир відчинив двері під час руху і почав просити про допомогу. Екіпаж поліції спробував зупинити авто, але водій прискорив рух.

"Протягом 10 хвилин водій намагався втекти від охоронців порядку, рухався на великій швидкості, проїжджаючи на заборонні сигнали світлофора, ігнорував вимоги про зупинку", - додали патрульні.

На перехресті Слобожанського проспекту і вул. Воронезької він не впорався з керуванням, через що машина збила трьох пішоходів. Дитина і чоловік отримали тяжкі травми, а батько потерпілого неповнолітнього загинув.

Після цього з машини вибігли двоє чоловіків, ще один підійшов до патрульних з проханням про допомогу. За його словами, невідомі посадили його в машину і везли в невідомому напрямку. Поліція затримала зловмисників.

Фото: facebook.com/dnipropolice

Фото: facebook.com/dnipropolice

Усередині авто зловмисника виявили пістолети. Також з'ясувалося, що водій перебуває в розшуку Сакського відділення поліції ГУ МВС України в АР Крим і м. Севастополь за ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання).

Нагадаємо, в Броварах співробітник поліції, перебуваючи поза службою, збив на пішохідному переході двох людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram