ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі за добу

Українські військовослужбовці не постраждали.

Бойовики шість разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі за добу
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті обстрілів українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об'єднаних сил у фейсбуці.

"13 лютого збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було", - йдеться в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано чотири обстріли: поруч із Лебединським - з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета й іншої стрілецької зброї, недалеко від н.п. Березове - зі стрілецької зброї, в районі Славного - з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберного кулемета, поблизу Новомихайлівки - з ручного протитанкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

Два обстріли зафіксовано в районі відповідальності угруповання "Північ": біля Новолуганського - з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї, поряд із Новотошківським - з міномета калібру 82 мм противник випустив 6 мін.

З початком поточної доби російські окупаційні війська двічі обстріляли захисників Новолуганського, застосувавши міномет 82 мм, ручний протитанковий гранатомет, великокаліберний кулемет і іншу стрілецьку зброю.

Нагадаємо, протягом четверга бойовики п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram