ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві заарештували підполковника Нацгвардії, який збив двох дітей

Діти чекали шкільний автобус на узбіччі.

У Києві заарештували підполковника Нацгвардії, який збив двох дітей
Фото: Александр Рудоманов

Сьогодні, 12 лютого, Печерський райсуд заарештував підполковника Нацгвардії, який у грудні збив двох школярів. Про це повідомив пресцентр військової прокуратури Центрального регіону.

Вранці 9 грудня 2019 року у Бориспільському районі Київської області підполковник перевищив дозволену у населених пунктах швидкість. Внаслідок цього він не впорався з керуванням і наїхав на двох малолітніх пішоходів, які чекали шкільний автобус на узбіччі. В автомобілі разом з підозрюваним знаходилися ще двоє військовослужбовців Нацгвардії.

Внаслідк ДТП діти отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Відповідно до ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, 7 грудня у Житомирській області затримали поліцейського, який напередодні насмерть збив велосипедиста і втік з місця ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram