ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція вилучила у киянина 84 кг канабісу на два мільйони гривень

Чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція вилучила у киянина 84 кг канабісу на два мільйони гривень
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Київській області поліцейські виявили в чоловіка канабісу на два мільйони гривень. Тепер йому загрожує до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції. Як розповів начальник відділу поліції №2 Шевченківського управління Олександр Дибов, у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу, після отримання дозволу суду слідчі провели обшук за місцем проживання підозрюваного.

"У будинку ми виявили сім 12-кілограмових поліетиленових пакетів з канабісом, які вилучили та направили на експертизу. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого становить майже два мільйони гривень. 42-річного чоловіка затримали згідно зі статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу. Йому повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - повідомили в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, на початку січня Одеський суд закрив справу про контрабанду трьох тонн марихуани, виявленої 2000 року в Іллічівському морському рибному порту. Повідомляли, що весь цей час (з 2000 року) наркотик лежав у камері схову речових доказів Служби безпеки і зіпсувався.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram