ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві влаштували самосуд над водієм, який насмерть збив жінку

У 25-річного чоловіка розбите обличчя і є кілька інших травм.

У Миколаєві влаштували самосуд над водієм, який насмерть збив жінку

У Миколаєві очевидці дорожньо-транспортної пригоди влаштували самосуд над водієм "Мерседеса", який насмерть збив жінку в центрі міста.

Про це повідомляє місцевий сайт "Новости N".

Аварія сталася в першій половині дня у четвер, 30 січня. За словами очевидців, "Мерседес" їхав по вулиці Великій Морській з боку вулиці Московської у напрямку Садової. За словами водія, за перехрестям з Малої Морської на дорогу за рухом автомобіля вибігла жінка. Він не встиг відреагувати і збив її. Від удару постраждала відлетіла на тротуар. В результаті отриманих травм жінка загинула.

Очевидці стверджують, що "Мерседес" мчав на великій швидкості по зустрічній смузі для пасажирського транспорту.

Удар був такої сили, що в автомобілі розбилося лобове скло і спрацювали подушки безпеки. Крім того, він зміг зупинитися тільки приблизно за 50 метрів від місця ДТП.

Фото: novosti-n.org

Водій розповів, що відразу після ДТП біля нього зупинилося кілька автомобілів, що їхали у попутному напрямку, з них вискочили водії і почали його бити. Розправу припинили перехожі, а потім і наряд патрульної поліції, що прибув на місце події.

У результаті побиття у 25-річного водія розбите обличчя і є кілька інших травм. Він заявив, що має намір звертатися в поліцію.

Нагадаємо, раніше у Рівному патрульні врятували від самосуду п'яну жінку-водія, яка протаранила чотири автомобілі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram