ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Кількість жертв від нового коронавірусу зросла до 170

Кількість хворих перевищила 7000.

Кількість жертв від нового коронавірусу зросла до 170
Фото: EPA/UPG

Кількість жертв від коронавірусу 2019-nCoV зросла до 170, кілька країн ізолюють своїх громадян, евакуйованих з Китаю, щоб перевірити їх на предмет зараження. Про це пише Reuters

"Національна комісія охорони здоров'я Китаю заявила, що загальне число підтверджених випадків смерті від коронавірусу в країні до кінця середи зросла до 170, а кількість інфікованих пацієнтів зросла до 7711", - уточнили в агентстві.

Майже всі летальні випадки зафіксовані в провінції Хубей, де проживає близько 60 мільйонів осіб.

Нагадаємо, в середині грудня 2019 року в китайському місті Ухань почався спалах пневмонії, спричиненої раніше невідомим коронавірусом. Число тих, хто заразився в Китаї, перевищило 4,5 тисячі осіб. Жертвами вірусу стали понад 100 осіб.

Китайська влада назвала сприятливим прогноз для більшості пацієнтів з коронавірусом. Найлегше захворювання переносять молоді люди і діти.

Колишня голова українського Міністерства охорони здоров'я Уляну Супрун пояснила, що захиститися від коронавірусу, як і від грипу та застуди, не можна за допомогою захисних масок, БАДів, імуномодуляторів, цибулі та гомеопатії.

Щоб стати менш вразливим до захворювань, вона порадила дотримуватися таких рекомендацій: мити руки, збалансовано харчуватися, пити достатньо рідини, провітрювати і зволожувати приміщення, займатися спортом і висипатися. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram