ГоловнаСуспільствоПодії

ДБР передало до суду справу нацгвардійця, який побив сусіда

Він завдав йому тяжкі тілесні ушкодження кийком.

ДБР передало до суду справу нацгвардійця, який побив сусіда
Фото: РБК

Територіальне управління ДБР у Києві завершило досудове розслідування за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень і хуліганства, скоєних військовим Національної гвардії

Як повідомили на сторінці Державного бюро розслідувань у Facebook, він застосовував металеву палицю.

"У листопаді 2019 року в Ірпені Київської області інструктор навчальної бойової групи однієї з частин Нацгвардії в позаслужбовий час і будучи нетверезим напав на чоловіка, побив його металевою палицею і зробив кілька пострілів з пістолета "Форт-12р" у безпосередній близькості до його голови", - йдеться в повідомленні.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Його звинувачують за ч. 1 ст. 121, ч. 4 ст. 296 - завдання тяжкий тілесних ушкоджень і хуліганство. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше слідчі львівського управління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовослужбовцю Національної гвардії за систематичне побиття колеги по службі. Він бив його з метою приниження і встановлення свого авторитету. Через численні ушкодження потерпілому видалили селезінку. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram