ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізький аеропорт прийшли з обшуками

За інформацією міськради, це пов'язано з будівництвом нового терміналу.

У Запорізький аеропорт прийшли з обшуками
Фото: zp.gov.ua

Служба безпеки України 17 січня прийшла з обшуками в Запорізький аеропорт. Постанову про обшук було видано Жовтневим районним судом у грудні минулого року в рамках справи, порушеної у 2015 році, повідомили на сайті Запорізької міськради.

"Кримінальну справу, за якою проводять обшуки, було відкрито ще 2015 року, і стосується вона дій тодішнього керівництва підприємства. Ця справа викликає більше запитань, ніж відповідей. Так, справу було відкрито ще 2015 року про події, які відбувалися 2017-го. Дозвіл на обшуки було видано в грудні минулого року, це не було несподіванкою", - повідомив начальник юрвідділу Запорізької міськради Валерій Зломінога. Він зазначив, що обшук проходить законно, без порушень. Аеропорт працює у штатному режимі.

За словами Зломіноги, в кримінальному провадженні йдеться про присвоєння, розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем, а також службового підроблення, пише "Укрінформ".

"Будемо проводити аналіз документів, які видавалися слідчими на місці... Припускаємо, що, швидше за все, цікавляться будівництвом нового терміналу", - пояснив Зломінога.

Нагадаємо, 2 грудня Генеральна прокуратура України спільно з СБУ провела обшуки на території комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Одеса" і в офісах компаній, які здійснювали підрядні замовлення на ремонт аеропорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram