ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі загинув один військовослужбовець

З початку доби на Донбасі загинув один військовослужбовець
Фото: EPA/UPG

З початку доби російсько-окупаційні війська дев'ять разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. В результаті один військовослужбовець загинув.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Крім цього, була присутня снайперська активність", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зазначається, що з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли захисників Новотроїцького - в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Вісім обстрілів зафіксовано в районі відповідальності угруповання "Північ": поблизу Травневого - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі поруч з населеним пунктом Новотошківське - з мінометів калібру 120 мм противник випустив 18 мін і з 82-мм міномета - 10 мін; біля Миронівського - зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Луганського - зі станкового протитанкового гранатомета; в районі населеного пункт Новозванівка - зі снайперської гвинтівки; двічі біля Оріхового - з артилерійських систем калібру 152 мм.

Нагадаємо, 15 січня на Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув старший солдат 92-ї ОМБР ім. кошового отамана Івана Сірка Олексій Кучкін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram