ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві біля Повітрофлотського проспекту прорвало трубу з гарячою водою.

На місці аварії працюють співробітники "Київтеплоенерго".

У Києві біля Повітрофлотського проспекту прорвало трубу з гарячою водою.
Фото: kiev.informator.ua

У середу, 15 січня, у Києві на вулиці Сім'ї Ідзіковських, неподалік від Повітрофлотського проспекту, прорвало трубу з гарячою водою.

Про це повідомляє "Інформатор".

Зазначається, що вулицю Сім'ї Ідзіковських, а також Донецький провулок, вулицю Донецьку залило окропом, а густа пара заповнила двори.

На місці аварії працюють співробітники "Київтеплоенерго". Коментувати подію вони відмовилися.

Фото: kiev.informator.ua

Фото: kiev.informator.ua

Через люк комунальники підключили до каналізації трубу, через яку окріп виливався на проїжджу частину. Так, вода потекла по основній дорозі й у двори, в одному з яких був ще один осередок потопу. Там працівники "Київтеплоенерго" з під'їзду підключили насос, який стояв в окремій будівлі біля будинку. Звідти через невеликий шланг також лився окріп. А у самому під'їзді пара піднялася на верхні поверхи, а у підвалі активно шуміла вода.

Фото: kiev.informator.ua

Нагадаємо, у понеділок увечері в Києві затопило торгово-розважальний центр ТРЦ Ocean Plaza біля метро "Либідська". Гаряча вода з тепломережі потрапила у магазин "Ашан" і на перший поверх ТРЦ Ocean Plaza. Людей евакуювали, проте повідомляли про дев'ятьох постраждалих.

Також внаслідок прориву трубопроводу в асфальтовому покритті на вул. Антоновича утворилося яма, в яку задніми колесами потрапив автобус. Рятувальники евакуювали з маршрутки чотирьох пасажирів, а також трьох осіб з сусіднього тролейбуса, який опинився у паровій завісі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram