ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Двох військовослужбовців поранено.

За добу бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті поранено двох українських військовослужбовців.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"14 січня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

Чотири обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Новотроїцького та Мар'їнки - зі стрілецької зброї, поблизу н.п. Невельське - з великокаліберних кулеметів, поруч із Широкиним - із ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Шість обстрілів бойовики здійснили в районі відповідальності угруповання "Північ": поряд із Луганським - зі станкових протитанкових гранатометів, тричі в районі н.п. Оріхове - з артилерійських систем 122 калібру - 8 снарядів, з мінометів калібру 120 мм - 28 мін, з 82 мм міномета - 8 мін, а також з автоматичних гранатометів поблизу Кримського - з міномета калібру 82 мм - 8 мін і з великокаліберних кулеметів, неподалік Новолуганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики один раз відкривали вогонь - в районі Світлодарська, де випустили дві міни з 82 мм міномета.

Нагадаємо, на 16 січня заплановано перше цього року засідання Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram