ГоловнаСуспільствоЖиття

Підозрюваного в убивстві Окуєвої заарештували на два місяці

Сам Редькін усі обвинувачення відкидає.

Підозрюваного в убивстві Окуєвої заарештували на два місяці
Игорь Редькин
Фото: Lb.ua

Святошинський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб, до 11 березня, для Ігора Редькіна, підозрюваного в організації вбивства доброволиці Аміни Окуєвої.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Рішення оголосила суддя Ярослава Марко. Адвокат заявив, що буде його оскаржувати.

Прокуратура просила заарештувати Редькіна на 60 діб, припускаючи, що той може впливати на слідство. Захист таке припущення спростовував, а також заявляв про погіршення стану здоров'я підозрюваного.

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Сам Редькін обвинувачення відкидає. Він заявив, що про вбивство Окуєвої дізнався після затримання.

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Фото: Lb.ua

Нагадаємо, Аміна Окуєва, уродженка Одеси, воювала на Донбасі проти підтримуваних Росією бойовиків. Брала участь у створенні батальйону імені Джохара Дудаєва, яким командував її чоловік Адам Осмаєв.

30 жовтня 2017 року близько 20:00 невідомі особи на автодорозі поблизу залізничної станції "Глеваха" Київської області розстріляли автомобіль, в якому перебувало подружжя. Окуєва загинула, Осмаєв отримав поранення ноги.

12 січня 2020 року поліція затримала чоловіка, біологічні зразки якого збіглися з ДНК, знайденим на автоматі. Як виявилося, він перебував під домашнім арештом за підозрою в причетності до двох інших гучних убивств - директора Caparol Павла Зможного (вересень 2016 року) та начальника відділу реклами КП "Київський метрополітен" Павла Миленького (січень 2019 року).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram