ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запорізькій області зіткнулися 7 авто, серед них машини швидкої і поліції

На дорозі була ожеледиця, деякі постраждалі запевняють, що на ділянці були неправильно розставлені дорожні знаки.

У Запорізькій області зіткнулися 7 авто, серед них машини швидкої і поліції
Фото: "Укринформ"

Під Запоріжжям на одній і ті самій ділянці сталося кілька ДТП поспіль за участю 7 машин, серед учасників є співробітники поліції і ДСНС, а серед постраждалих - медики. Про це повідомило агентство "Укрінформ" з місця події.

Перша аварія сталася приблизно о 7:40. Не впоралася з керуванням і в'їхала в кювет водійка Ford.

"Ми надавали допомогу постраждалій. Жінка з'їхала з дороги в кювет, викликала швидку і поліцію. У момент, коли ми надавали допомогу жінці, в наш автомобіль влетів легковий автомобіль (ВАЗ 21099), а ми, у свою чергу, в'їхали в автомобіль поліцейських, які оформляли ДТП", - розповів медик Олександр Бабак.

На місце події викликали ще одну бригаду лікарів і ще один наряд поліції. Але вже через півгодини на цій самій ділянці сталася наступна аварія.

"Я став одним з учасників ДТП. Аварійний знак на дорозі стояв не в тому місці. У мене був вибір: виїхати на зустрічну смугу, де на той момент їхали автомобілі, чи пригальмувати і в'їхати в автомобіль поліції. Я вибрав другий варіант. після зіткнення з поліцейською Toyota машину занесло, і я в'їхав у ще одну машину. Через ожеледицю на дорозі автомашину занесло", - розповів Ілля Монаков.

Монаков є співробітником ДСНС. Каже, їхав на переатестацію в Запоріжжя власним авто. Чоловік упевнений, що аварія сталася через неправильно розставлені аварійні знаки. Після аварії їх нібито переставили. У той самий час правоохоронці кажуть, що ця аварія сталася через недотримання швидкісного режиму.

Уранці ДСНС попереджала, що на трасі М-18 на ділянці між Запоріжжям і Василівкою ожеледь, співробітники автодору мали обробити дорогу спеціальною сумішшю.

Нагадаємо, вранці 11 січня в Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів, у результаті чого постраждали три людини. Водій автомобіля Dodge, 37-річний рівнянин, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з трьома автомобілями.

У нього діагностували закриту травму живота і ноги. Його з авто деблокували рятувальники. За зовнішніми ознаками водій перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram