ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві загорівся "Зал царства свідків Єгови", одна людина отримала опіки

Рятувальникам довелося вручну відкочувати авто біля будівлі, щоб встановити підйомник.

Фото: facebook.com/DSNSKyiv

У Києві близько 04:55 загорілася триповерхова будівля на вул. Пожарського, 64 (Деснянський район). Незначні опіки верхніх і нижніх кінцівок отримав один чоловік, повідомили на сторінці ГУ ДСНС у Києві в Facebook.

Потерпілий 1977 року народження, імовірно, намагався самостійно ліквідувати загоряння. Чоловіка госпіталізували. На фото з місця НП видно напис "Зал царства свідків Єгови" - будівлі, призначеної для зустрічей членів цієї релігійної організації.

"Після прибуття вогнеборці встановили, що горить дах. Не гаючи часу, вони розпочали гасіння. Уже о 06:49 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:03 - ліквідувати на загальній площі 150 кв. м", - уточнили в повідомленні.

Фото: facebook.com/DSNSKyiv

У ДСНС підкреслили, що складність гасіння пожежі полягала в тому, що рятувальникам довелося витрачати час на пошук під'їзду до будівлі, а потім вручну відкочувати припарковане авто для встановлення підйомника.

Фото: facebook.com/DSNSKyiv

До ліквідації пожежі залучали 56 осіб особового складу.

Нагадаємо, 6 січня в місті Хойніце на півночі Польщі в результаті пожежі в місцевому хоспісі загинули чотири пацієнти, ще 22 людини постраждали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram