ГоловнаСуспільствоПодії

У Каховці через убивство 26-річного хлопця почалися масові акції протесту

Люди вважають, що участь у подіях одного зі співробітників поліції може призвести до приховування деяких фактів.

У Каховці Херсонської області почалися масові акції протесту, після того, як з'явилася інформація про спроби з боку поліції приховати деякі деталі, які допомогли б розслідувати вбивство місцевого мешканця.

Фото: most.ks.ua

Про це повідомляє місцеве видання "Міст".

Загиблого, якому було 26 років, 1 січня розстріляв цивільний чоловік його колишньої дружини під час сварки через те, хто виховуватиме дитину жінки.

Родичі вбитого підозрюють, що стрільців насправді було кілька. Адже в будинку якраз святкувала компанія друзів вітчима. Постріли нібито були зроблені з трьох видів зброї.

"Реаніматолог вийшов і сказав, що там залізні кулі з автомата. І взагалі сказав, що там було три види, три різні зброї", - повідомила мати загиблого Олена Чебукін.

Поліція, за словами протестувальників, говорить тільки про один вид зброї. 

Фото: most.ks.ua

Люди вважають, що участь у подіях одного зі співробітників поліції може призвести до приховування деяких фактів.

"Поліція не може зрозуміти, що річ не тільки в Портному (співробітник поліції, який є свідком у справі про вбивство, - ред.), річ не тільки в смерті Вови, річ у їхній роботі. Я знаю людей, які сьогодні були біля поліції тільки тому, що їхні справи колись так само зам'яли. Людей не можна безкарно вбивати... Справи з наїздами на людей, суд з якими для сімей став пекельним процесом видування грошей і в результаті люди лягали в лікарню від інфарктів", - пишуть люди в спеціальному чаті, створеному для спілкування в рамках цієї резонансної справи.

Удень 4 січня відбулася зустріч начальника Каховського райвідділу поліції Олексія Войчека з каховчанами у справі вбивства вранці 1 січня Володимира Чебукіна.

Войчек повідомив про результати перевірки на поліграфі одного з основних свідків у справі, який є співробітником поліції. За результатами поліграфа, поліція повідомляє, що свідок не стріляв у вбитого.

Фото: most.ks.ua

Люди, які вийшли під Каховський райвідділ поліції, не розходилися до вечора, їхні дії ставали все радикальнішими. Наприклад, вони вигнали з площі перед райвідділом бійців колишнього "Беркута", який екстрено привезли з Херсона. Також перед райвідділом запалили шини й кидали піротехніку та фарбу.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram