ГоловнаСуспільствоЖиття

Дорогу від Станиці Луганської до Сєвєродонецька відремонтують наступного року, - радник прем'єра Голик

Уже пройдено всі необхідні формальні процедури, а також оголошено тендер.

Дорогу від Станиці Луганської до Сєвєродонецька відремонтують наступного року, - радник прем'єра Голик
Юрий Голик

Стосовно ремонту дороги Станиця Луганська - Сєвєродонецьк уже пройдено формальні процедури, а також оголошено тендер на виконання робіт, які мають розпочатися й завершитися наступного року.

Про це повідомив у фейсбуці радник прем'єр-міністра Юрій Голик.

"Документи зібрано. Експертизу пройдено. Документацію складено. Тендер у ProZorro оголошено", - повідомляє подробиці Голик.

Ця дорога, на думку радника прем'єра, не просто покращить якість сполучення між населеними пунктами Донбасу, вона також позитивно позначиться на іміджі України загалом.

"Важлива дорога. Виїжджаючи з тимчасово окупованої території, люди бачать розбиту інфраструктуру і дороги в ямах. А повинні бачити ідеальні дороги і розвиток".

Про необхідність ремонту дороги між Станицею Луганською і Сєвєродонецьком наприкінці листопада заявив президент Володимир Зеленський під час відкриття мосту на лінії розмежування.

"Завдання - зробити цю дорогу всю наступного року. Швидко", - пише Голик.

Нагадаємо, це вже не перший об'єкт дорожньої інфраструктури, який буде курирувати радник прем'єр-міністра. Раніше повідомляли про те, що 130 кілометрів траси Запоріжжя-Маріуполь побудували в рекордні для України терміни: асфальтні роботи виконали лише за 68 днів, а повністю траса була готова менш ніж за три місяці. Курирував цей об'єкт також Голик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram