ГоловнаСуспільствоОсвіта

У Луганській області понад 80 тисяч жителів залишилися без водопостачання

У Лисичанську вирішили знизити роботу опалювальних котелень до мінімуму і зупинити заняття в школах.

У Луганській області понад 80 тисяч жителів залишилися без водопостачання
Фото: krapka.club

Понад 80 тисяч жителів міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, а також 35 навчальних і 25 лікувальних установ Луганської області залишилися без водопостачання. Про це повідомив пресцентр Лисичанської міськради.

"Сьогодні, 24 грудня, ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» відключило від постачань електроенергії об'єкти ЛКСП «Лисичанськводоканал» (водонасосні станції «Білогорівська», «Сумісна», «ГТВ», «Привільнянська», «Малорязанцево»), що призвело до неможливості здійснення водопостачання в містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля", - сказано в повідомленні.

Зараз керівництво міста і адміністрація «Лисичанськводоканалу» докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання на виробничі об'єкти підприємства.

Для оперативного вирішення питання забезпечення питною водою об'єктів соціальної сфери і населення «Лисичанськводоканал» спільно з Головним управлінням ДСНС у Луганській області розробив графік підвезення питної і технічної води.

Понад те, через припинення централізованого водопостачання в Лисичанську вирішили знизити роботу опалювальних котелень до мінімуму і призупинити заняття в школах.

Нагадаємо, воду в Лисичанську раніше відключали також 18 жовтня. Жителі Лисичанська, Привілля і Новодружеська залишалися без води. Через це 22 жовтня оголошували надзвичайну ситуацію. Відключення води відбуваються через заборгованість за спожиту електроенергію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram