ГоловнаСуспільствоПодії

ДБР завершило розслідування вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова в Переяславі

За п'яну стрілянину по банках відповідатимуть чотири людини.

ДБР завершило розслідування вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова в Переяславі
Фото: UAportal

Державне бюро розслідувань завершило слідство у кримінальному провадженні про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова в Переяславі.

Про це повідомив директор ДБР Роман Труба.

"Сторона звинувачення визнала докази, зібрані під час досудового розслідування, достатніми для складання обвинувальних актів на чотирьох підозрюваних - усіх, хто був учасником тієї трагічної події", - йдеться в телеграмі Труби.

Нагадаємо, 31 травня 2019 року в Переяславі-Хмельницькому (зараз - Переяслав) співробітники поліції під час відпочинку вживали спиртні напої, а потім почали стріляти по металевих банках і інших предметах. Під час стрілянини одна з куль зрикошетила в п'ятирічного Кирила Тлявова, який саме перебував на дитячому майданчику біля будинку.

Хлопчик помер у лікарні через три дні.

Головний підозрюваний - інспектор поліції. Йому повідомили про підозру в убивстві, скоєному з необережності (ч.1 ст.119 Кримінального кодексу). Ще одному поліцейському, цивільній особі і неповнолітньому повідомили підозру в хуліганстві і незаконному поводженні зі зброєю (ч.4 ст.296 та ч.1 ст.263 Кримінального кодексу).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram